Jamie’s recept – Italiaanse super food burgers

4_Italiaansesuperfoodburgers SNIPPET
super food burgers Jamie Oliver

© Jamie Oliver

Speciaal uit Jamie’s nieuwste boek Super food voor familie en vrienden een sneak preview van één van zijn heerlijke recepten: Italiaanse super food burgers. Het water loopt je in de mond en het gerecht is voor iedereen haalbaar, of je nu een beginnende of een ervaren thuiskok bent. Het water zal jou, je familie en vrienden in de mond lopen. Eet smakelijk!

Aan de slag met het recept

Jamie Oliver en super food

Na het succes van Jamie’s super food voor elke dag komt Jamie Oliver nu met zijn nieuwe boek Super food voor familie en vrienden. Een kookboek vol superfood-recepten voor het hele gezin. Hiermee zet je elke dag een heerlijke en gezonde maaltijd voor jou en je gezin op tafel, waarvoor je maar 30 minuten in de keuken hoeft te staan! Jamie Oliver laat zien dat superfood niet alleen supergezond is maar ook superlekker en dat het heel makkelijk is om een gezond eetpatroon te ontwikkelen voor het hele gezin.

Interview met Jamie

Wij spraken met Jamie over succes, doelen en kinderen gezond laten eten. En natuurlijk over zijn nieuwe boek! Het interview lees je hier.

Jamie’s super food voor familie en vrienden door Jamie Oliver is gepubliceerd door Kosmos Uitgevers, © Jamie Oliver Enterprises Limited, (2016 Super food family classics)

1 Reactie

  1. Martin Overheul

    ‘ The fire next time’ van James Baldwin. Een boek over de civil right movement uit 1963. Ruim 53 na de eerste druk helaas nog steeds actueel in de VS. En een meeslepend boek…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *