Krijg de tofste tips van NerdyGeekyFanboy

Deze zomer is eci gestart met een YA-panel. Jongeren vertellen enjoost - nerdygeekyfanboy - young adult - blog delen hun passie voor boeken. Wij stellen ze graag een voor een aan je voor. Dit keer: Joost.

Joost is een 22-jarige student Economie & Bedrijfseconomie, maar bovenal is hij een fanatieke lezer! Elk jaar leest hij zo’n 100 boeken, vooral Young Adults, veel van die boeken bespreekt hij op zijn blog: nerdygeekyfanboy  Dit zijn zijn ultieme tips voor het najaar:

 

De Nieuweling van Taran Matharu liet mij weer verliefd worden op het fantasy-genre. de nieuweling - matharu - young adult - boek - blog - Matharu weet vele magische, mythologische en fantasierijke elementen te combineren wat allemaal heel herkenbaar, maar toch heel origineel is. Zijn fantasywereld komt compleet tot leven voor je en de schrijfstijl heeft je vanaf de eerste bladzijde in zijn greep. De demons in De Nieuweling zijn ontzettend stoer, het verhaal is goed neergezet, de magie is uitgebreid en zelfs maatschappelijke problemen als discriminatie komen aan de orde. Het tweede deel mag van mij zo snel mogelijk komen!

 

 

livestream - tegenbosch- young adult - boek - blog Livestream is het volgende meesterwerk van Buddy Tegenbosch. Dit verhaal speelt zich af in New York, wat Buddy op prettige wijze weet te beschrijven. Zijn personages zijn net zo bijzonder als de personages van John Green en David Arnold, ze weten je compleet te fascineren. Het boek is ontzettend goed neergezet en heeft een ontknoping waar je u tegen zegt. Buddy Tegenbosch, de schrijfheld van Nederland!

 

 

In november komt de filmeditie van Wonder uit, een verhaal over een jongen met eenwonder - palacio - young adult- boek - blog zeldzame aandoening waardoor zijn gezicht misvormd is. Dit boek is een zielig, gevoelig maar hoopvol verhaal vol liefde, acceptatie en vriendschap. Ideaal om cadeau te geven aan een dierbare, om vervolgens samen naar de bioscoop te gaan om de verfilming te aanschouwen!

 

 

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *