Lekker lezen op vakantie? Deze boeken moeten in je koffer!

Ik ga op vakantie en neem mee… een stapel boeken! Welke stop jij in je koffer deze zomer? Wij helpen je graag een eindje op weg en selecteerde de beste, leukste, mooiste, grappigste en leerzaamste boeken voor je. Of je nu de ambitie hebt om 1.000 boeken op je e-reader te zetten of je houdt liever een boek in je hand aan de rand van het zwembad van je eigen privé-vakantiehuis. Met een boek is je vakantie pas compleet!

#boekopreis - boeken - vakantie - zomer - lezen

#winactie #boekopreis

Vertel ons waar jouw boek naartoe op vakantie gaat en win je eigen lengte in boeken! Doe mee met de winactie. Post een foto van je vakantieboek op je vakantiebestemming op Facebook of Instagram met #boekopreis en #winjelengteinboeken. En wie weet win jij straks een hele stapel boeken ter hoogte van je eigen lengte. Tip: stop er niet te veel in je koffer, je mag maar 10 kilo bagage meenemen!

 

vakantie - boeken - lezen - zomer - thrillers

Thrillers
deze lees je onder je strandlaken

Thrillers zijn de meest gelezen vakantieboeken. Wij Nederlanders bibberen blijkbaar graag op vakantie. Daarom zochten wij naar de beste bibber-boeken om je in de stemming te houden deze zomer. De nieuwste Deon Meyer, B.A. Paris (Achter gesloten deuren) of Paula Hawkins (Het meisje in de trein) houden je op het puntje van je strandstoel! Bekijk onze Top 10.

 

 

Leerzame Literatuurvakantie - boeken - lezen - zomer - thrillers
met deze boeken kom je rijker terug van vakantie

Heb jij aan het einde van je geld altijd nog een stukje vakantie over? Met onze Literatuur Top 10 kom je rijker terug van vakantie dan voor je vertrok. Nou ja, op geestelijk gebied dan. Ontwikkel jezelf met een glas sangria in je hand of leer alles over het brein bij het knapperende kampvuur. Kennis opdoen was nog nooit zo ontspannen.

 

 

Zonnige zomerboeken
voor een heerlijke holiday read

Voor de heerlijk ontspannen zomeravond waar het zonnetje langzaam de avond oranje kleurt en jij met een wijntje in je hand op een rietenstoel geniet van de zwoele sensuele wind. Denk Santa Montefiore, Danielle Steel of Jojo Moyes. De lekkerste boeken waar je niet bij na hoeft te denken. Gewoon ter ontspanning en of omdat het nu kan, want je bent op vakantie.

 

 

YA-vakantieliefdeboek vakantie zomer lezen
dit vakantievriendje past zo in de koffer

Een goed boek is de handzaamste vakantieliefde voor je dochter of zoon. Ontdek deze spannende, inspirerende en ontroerende Young Adult-boeken en heb zelf ook een ontspannende vakantie! Je kunt kiezen uit de romantische storyteller, de stoere thrillerbabe of de serieuze boeknerd.

 

 

Zomers tafelen
boeken om je vingers bij af te likken

Of je nu kookt op Campingaz, een zespitter in een luxe villa of gewoon in de achtertuin op de bbq. Een vakantie wordt pas echt een feest met een heerlijke maaltijd op tafel. Deze boeken staan vol inspiratie en tips. Zo haal je het beste uit je vakantie én je staycation.

 

 

 

Muziek voor in de autoboeken lezen vakantie zomer
roadtrip music map

Muziek in de auto mag niet ontbreken op je roadtrip. Of je nu onderweg bent naar Frankrijk of je maakt een lange rondreis door Amerika, met de juiste muziek vliegen de kilometers asfalt onder je door. Check onze playlist op Spotify – Muziek voor in de auto.

 

 

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *